Ališan Omerbašić se rodio 25.12.2010. godine u Sarajevu. Nakon "rutinske" operacije na Dječijoj hirurgiji Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, dječak je dobio sepsu...

Ališanovi roditelji traže kliniku da izmjeste sina na liječenje, amputacija je zadnje rješenje. Nada dolazi sa Dječije klinike Schwabing u sklopu klinike u Minhenu i prof. dr. Milomira Ninkovića...

Ališanov organizam se bori sa sepsom, borba traje danima...Kao posljedica sepse javlja se odumiranje tkiva na šakama, stopalima i nosiću. Doktori na Kliničkom centru u Sarajevu predlažu amputaciju stradalih područja.

Facebook Twitter 

Bosnian Flag United Kingdom flag

Nedavno sam pročitao na jednom Britanskom portalu gdje znanstvenici kažu da su mobilni aparati prepuni bakterija više od cipela, šteka na vratima pa čak i wc školjki.

Više...

Poštovani,

Idemo dalje sa iznošenjem dokaza i činjenica koje je tužiteljica Amina Ruždić u svojoj istrazi dugoj 33 mjeseca zanemarila.

Više...

Poštovani,

Idemo dalje sa dokumentima.

Više...

Poštovani,

Kako sam i rekao prošli put, idemo dalje sa pokazivanjem bitnih dokumenata i dokaza koji dokazuju da je obavijest Kantonalnog tužilaštva o nepokretanju istrage jedan veliki skandal i sramota našeg pravosudnog sistema.

Više...

Više članaka...

Stranica 4 od 10

4