Ališan Omerbašić se rodio 25.12.2010. godine u Sarajevu. Nakon "rutinske" operacije na Dječijoj hirurgiji Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, dječak je dobio sepsu...

Ališanovi roditelji traže kliniku da izmjeste sina na liječenje, amputacija je zadnje rješenje. Nada dolazi sa Dječije klinike Schwabing u sklopu klinike u Minhenu i prof. dr. Milomira Ninkovića...

Ališanov organizam se bori sa sepsom, borba traje danima...Kao posljedica sepse javlja se odumiranje tkiva na šakama, stopalima i nosiću. Doktori na Kliničkom centru u Sarajevu predlažu amputaciju stradalih područja.

Facebook Twitter 

Bosnian Flag United Kingdom flag

Draga naša raja,

Želimo da Vas obavijestimo da smo bili u Minhenu na redovnom kontrolnom pregledu.

Prvo smo radili kontrolu lijevog bubrega. Uradili su ultrazvuk bubrega i scintigrafiju. Pored toga uradili smo i sve nalaze krvi. Lijevi bubreg je znatno poboljšan ali je i dalje malo natečen što je normalan proces, a ostali nalazi su također odlični. Doktori su zadovoljni Ališanovim stanjem i kako on napreduje.

Više...

Danas nam je divan dan,

Više...

Za sve naše prijatelje koji nisu gledali Ališanovo gostovanje u jutarnjem programu "Dobro jutro Sarajevo - DJS" na Tv hayat kod Faruka i Džene.

Više...

Dragi naši,

Ovo su rezultati ankete koju smo mi postavili na Ališanovoj web stranici.

Više...

Više članaka...

Stranica 7 od 10

7