Ališan Omerbašić se rodio 25.12.2010. godine u Sarajevu. Nakon "rutinske" operacije na Dječijoj hirurgiji Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, dječak je dobio sepsu...

Ališanovi roditelji traže kliniku da izmjeste sina na liječenje, amputacija je zadnje rješenje. Nada dolazi sa Dječije klinike Schwabing u sklopu klinike u Minhenu i prof. dr. Milomira Ninkovića...

Ališanov organizam se bori sa sepsom, borba traje danima...Kao posljedica sepse javlja se odumiranje tkiva na šakama, stopalima i nosiću. Doktori na Kliničkom centru u Sarajevu predlažu amputaciju stradalih područja.

Facebook Twitter 

Bosnian Flag United Kingdom flag

U subotu, 16.4.2011. godine roditelji djeteta uz pomoć prijatelja i kolega organizovali su  uličnu akciju prikupljanja novca ispred BBI Centra (Trg djece Sarajeva).

Više...

Ališan sa roditeljima i medicinskim osobljem leti u ponedjeljak, 18.04.2011. za Minhen. Dobra vijest je i da se medicinsko osoblje Hitne pomoći odreklo svojih dnevnica!!! Ališan će sa roditeljima biti na Dječijoj klinici Schwabing.

Više...

OPREZ - Trenutno stanje !

Više...

Napokon naš, nadamo se, sretan dan. Dobili smo preporuku od Prof.Dr. Milomira Ninkovića za nastavak liječenja na Städtisches Klinikum u Münchenu. Prof. Dr. Ninković je poslao potvrdan email koji Vam pokazujemo:

Više...

Stranica 10 od 10

10
»
Kraj